ye-logo.v1.2

Правоохоронці викрили нарколабораторію із товаром на півмільйона гривень

Кримінал 1852
У одному з райцентрів області створили нарколабораторію з виробництва синтетичних наркотиків
У одному з райцентрів області створили нарколабораторію з виробництва синтетичних наркотиків. Фото: hm.npu.gov.ua

Затримали зловмисників у одному із райцентрів області.

Кілька місяців правоохоронці збирали докази про протиправну діяльність злочинної групи, до складу якої увійшло шестеро молодих людей. У Нацполіції області кажуть, що найстаршому з них — 30 років, а наймолодшому у квітні цього року виповниться лише 18.

“Упродовж 2016-2017 років молодики займалась незаконним виготовленням, зберіганням, перевезенням та збутом в особливо великих розмірах психотропної речовини амфетамін. Під час низки санкціонованих обшуків у підозрюваних виявили та вилучили 427 грамів амфетаміну, понад 1 кілограм канабісу, майже 2,5 кілограмів фенілнітропропену, складники та обладнання для виготовлення наркотичних речовин, пристрої для вживання наркозасобів, а також гроші у сумі 17 000 гривень, отримані в результаті злочинної діяльності”, - додають правоохоронці.

Основна лабораторія з виробництва наркотиків розташовувалась в гаражі одного з учасників групи, але у помешканнях трьох з шести молодиків правоохоронці виявили різноманітне обладнання. Крім того під час огляду автомобіля «ВАЗ», яким користувався найстарший з учасників злочинної групи, було виявлено та вилучено близько 5 кг марихуани та пістолет типу «револьвер».

Поліцейські виявили гроші за товар

Наркоділків затримали. Вирішується питання щодо обрання їм в якості міри запобіжного заходу тримання під вартою. За фактом викриття нарколабораторії відкрите кримінальне провадження за двома статтями — частиною 3 статті 307, частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України. За оцінками «чорного ринку» вартість вилучених наркотиків становить близько півмільйона гривень. 

У зловмисників вилучили обладнання для виготовлення наркотичних речовин та пристрої для вживання наркозасобів

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую