ye-logo.v1.2

Привласнення 2,6 мільйона гривень, виділених на благоустрій, виявили у Хмельницькому

Кримінал 1583
Посадові особи ймовірно привласнили гроші
Посадові особи ймовірно привласнили гроші. Фото: ternopil.te.ua

Ймовірні факти цього виявили податківці.

 Посадові особи одного з товариств з обмеженою відповідальністю міста Хмельницького привласнили державні кошти. Про це повідомили у фіскальній службі області.

«Згідно з укладеними договорами товариство отримало бюджетне фінансування в розмірі 2,6 мільйона гривень на виконання робіт з благоустрою прибудинкових територій та вулиць міста. Однак при цьому товариство не мало ні працівників, ні виробничо-складських приміщень та іншого майна, необхідного для здійснення відповідної діяльності», - повідомили податківці.

Аби замести сліди, посадовці товариства оформили відповідні документи щодо виконаних робіт. А за нібито супідрядні роботи та будматеріали перерахували кошти сумнівним підконтрольним підприємствам.

Податківці кажуть, за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем». Триває розслідування.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую