ye-logo.v1.2

У Кам’янці встановлять меморіальні дошки двом загиблим учасникам АТО

Суспільство 1419
Відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань встановлення меморіальних дошок та знаків у Кам
Відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань встановлення меморіальних дошок та знаків у Кам'янці-Подільському. Фото: kam-pod.gov.ua

Розташують їх на фасадах шкіл.

 У Кам’янці-Подільському розглянули встановлення меморіальних дошок загиблим учасникам АТО. Про це повідомили у прес-службі міської ради.

«Члени комісії розглянули ескізи пам’ятних знаків Валерію Лізвінському та Дмитру Кримінському, котрі захищали Україну в зоні бойових дій, на фасадах ЗОШ №15 і ЗОШ №17», - зауважили в міській раді.

Комісія надала рекомендації заявникам внести зміни у текстове й художнє оформлення меморіальних дошок. Незабаром їх урочисто відкриють за участю громадськості.

Нагадаємо, 29-річний Дмитро Кримінський, родом із села Привітне, що на Кам’янеччині, загинув 15 лютого 2015 року під Дебальцевим. До свого ювілею — 30-річчя — він не дожив лічені дні. Валерій Лізвінський – помічник командира аеромобільно-десантного батальйону з оперативного забезпечення 80-ї аеромобільної бригади трагічно загинув на Сході України на початку 2015 року в районі донецького аеропорту.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую