ye-logo.v1.2

У Кам'янці «Nissan X-Trail» врізався у “ВАЗ”. Постраждалі у лікарні

Суспільство 1805
ДТП сталася по проспекту Грушевського поблизу Подільського центру професійно-технічної освіти
ДТП сталася по проспекту Грушевського поблизу Подільського центру професійно-технічної освіти. Фото: hm.npu.gov.ua/uk/

Слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Учора, 22 лютого, близько 13.37 години у Кам'янці-Подільськомусталася ДТП. У Нацполіції області кажуть, що аварія сталася на проспекті Грушевського поблизу Подільського центру професійно-технічної освіти.

"37-річний місцевий житель на автомобілі «Nissan X-Trail», рухався в напрямку Хмельницького, не врахував дорожньої обстановки та допустив попутне зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21065» під керуванням 53-річного жителя міста Деражня, який у цей момент здійснював маневр розвороту. У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забоїв голови. У його 39-річного пасажира також діагностували закриту черепно-мозкову травму та забої. Потерпілих госпіталізували”, - додають правоохоронці.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статтею 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, виправних робіт, арешту або обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую