ye-logo.v1.2

«Поділля» в Чернівцях зіграло з «Буковиною»

Спорт 2132
У червні 2016 року Поділля та Буковина зіграли два спаринги в Хмельницькому. Один з рахунком 0:0, інший - 5:1 на користь гостей
У червні 2016 року Поділля та Буковина зіграли два спаринги в Хмельницькому. Один з рахунком 0:0, інший - 5:1 на користь гостей. Фото: з архіву

Хмельницька футбольна команда продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату України.

Товариський матч «Поділля» та «Буковини» мав відбутися ще 13 лютого в Чернівцях. Але хмельничани не змогли поїхати через те, що чимало гравців захворіло, а тому спаринг перенесли на 24 лютого.

І ось, сьогодні, хмельничани зіграли в Чернівцях із представником першої ліги. «У першому таймі задіяли гравців основного складу та двох новачків, - розповів журналісту сайту «Є» головний тренер «Поділля» Аркадій Баталов. – У другій половині матчу випустили тих, хто, так би мовити, на підході до «основи». І, на жаль, через власну помилку на хвилині 65-ій, пропустили гол. Він став єдиним у цьому матчі. Але нічого страшного. Це підготовка. Головні результати попереду – в чемпіонаті».

Вже завтра, 25 лютого, «Поділля» зіграє свій черговий товариський матч. Цього разу в Хмельницькому на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи №1. Суперником стане один із лідерів аматорської першості України волочиський «Агробізнес». Початок матчу о 9.30. Нагадаємо, 23 січня «Поділля» і «Агробізнес» зіграли дві гри двома складами, в яких обидва рази сильнішими були підопічні Андрія Донця з Волочиська.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую