ye-logo.v1.2

Наш репортаж: центр Хмельницького в вогні, львів’яни та... "дикі танці" (ФОТО+ВІДЕО)

Культура 2990

Львівський академічний театр "Воскресіння" подарував глядачам вуличну виставу "Глорія".

В обласному центрі свято проводів зими - зустрічі весни пройшло не лише в парку імені Чекмана.  "Фіналом" святкування стала вулична вистава біля кінотеатру Шевченка. Вдруге до Хмельницького завітав львівський академічний театр "Воскресіння"...

Якщо торік на День міста львів’яни подарували виставу "Сни за Кобзарем", то цього разу вони привезли іншу - під назвою "Глорія". Про те, що в Хмельницькому знову дадуть вуличну виставу, стало відомо ще два тижні тому. Тоді на засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради прийняли рішення про виділення 49 тисяч 950 гривень на виступ "Воскресіння".

Останні приготування до вистави.

Вогонь, схоже, це "родзинка" усіх вуличних вистав львівського театру "Воскресіння".

Ще за півгодини до початку вистави біля кінотеатру почали збиратися люди. Львів’яни ж, схоже, не встигали вчасно розпочати її, оскільки ще за п’ять хвилин до початку налаштовували світло. Утім, затримка була недовгою. Хвилин десять. А далі...

Подивитися на виставу "Глорія" прийшли як дорослі, так і діти.

У "Глорії" було викорситано чимало піротехніки.

Під етномузику актори на ходулях почали творити феєричне дійство, пов’язане із ритуалом вогню. "Спочатку були птахи, потім з’явились люди, потім було весілля, потім з’явились діти, потім появилось золото і з’явився вогонь, який почав розривати і спалювати все добре, чисте і духовне в людях в пошуках за золотом. Всі ці вічні теми червоною лінією проходять в виставі “Глорія”, - йдеться в описі вистави львівського академічного театру "Воскресіння".

Запальні "дикі танці" на ходулях.

І навіть ігри на музичних інструментах були в "Глорії".

Фаєр-шоу, етномузика та навіть "Дикі танці" Руслани - все це було в "Глорії". Глядачі ж, склалося враження, з захопленням спостерігали за дійством. Ну, а "Глорія" завершилася хеппі-ендом. Після апокаліпсису знову повернулася радість людського життя на Землі.

Вогонь і дим охопив центр Хмельницького.

Фаєр-шоу від львівських акторів.

Люди, які прийшли на виставу, знімали її на фото та відео.

Головне у "Глорії" - світле перемогло темне.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую