ye-logo.v1.2

Платите комунальні на пошті, сплатіть і комісію

Економіка 3451
Укрпошта змінила тарифи на прийом платежів
Укрпошта змінила тарифи на прийом платежів. Фото: з архіву

«Укрпошта» змінила тарифи з приймання готівкових платежів на користь юридичних осіб.

Відтепер за прийом платежів в касах «Укрпошти» на користь постачальників послуг, з якими укладені договори, буде встановлено тариф в розмірі 1,5 гривні за один платіж до 500 гривень включно. З платежів на суму понад 500 гривень комісія стягуватися не буде. Про це повідомляє прес-служба ДП «Укрпошта». Зміни вступили в дію з 27 лютого.

Змінили й тариф на виконання недоговірних платежів складатиме - від 0,8% до 1,5% від суми, з встановленим мінімумом за платіж – 4,5 гривні. До цього часу комісію брали за платежі до 400 гривень і вона становила не менше 3 гривень.

Отож, за кожен платіж за воду, вивіз сміття чи квартплату через відділення «Укрпошти» тепер доведеться платити 1,5 гривні, якщо він не перевищує 500 гривень. Якщо сума більша, то комісію не будуть стягувати. А ось оплачуючи за газ (у поштовиків немає угоди з газовиками) до 500 гривень, доведеться додатково сплатити 4,5 гривні за кожну квитанцію. Якщо сума від 500 то 1000 гривень – 1% від неї, більше 1000 гривень – 0,8%.

Нові тарифи вступили в дію з 27 лютого. Фото: vk.com/pat_ukrposhta

«Понад 70% витрат компанії – це витрати на заробітну плату. Компанія не може дозволити собі несвоєчасних виплат працівникам, оскільки забезпечення чесної та справедливої зарплати – запорука подальшого розвитку підприємства та наш незмінний пріоритет», – зазначив перший заступник генерального директора з фінансових питань Укрпошти Олександр Чернявський.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую