ye-logo.v1.2

Хмельницькі підприємці вийдуть на майдан

Суспільство 3920
Хмельницькі підприємці в березні 2012 року протестували проти пенсійної реформи. Тепер знову збираються на акцію протесту, роздаючи листівки з запрошенням на 1 березня 2017 року о 12.00
Хмельницькі підприємці в березні 2012 року протестували проти пенсійної реформи. Тепер знову збираються на акцію протесту, роздаючи листівки з запрошенням на 1 березня 2017 року о 12.00. Фото: з архіву

На ринках міста роздавали листівки з закликом прийти на акцію протесту.

Першого березня о 12.00 на майдані Незалежності під стінами Хмельницької обласної державної адміністрації має відбутися акція протесту. «Не мовчати, а вимагати гідного життя на своїй землі», - йдеться в листівці, яку роздавали ринками міста.

«Ви подивіться, як люди живуть. Нас хочуть зробити жебраками. То через ціни на ліки, то через комунальні, то бізнес розорити, - каже один із організаторів акції протесту голова ради профспілки захисту підприємництва міста Хмельницького Надія Кнець. – І дають жити «по-новому».

Як йдеться у листівці, життя «по-новому» від влади це і величезні штрафи за неоформлених працівників, і подорожчання тарифів, і зменшення субсидій тощо. То які саме вимоги будуть висувати протестуючі? Надія Володимирівна пояснила так: «Ми зачитаємо резолюцію, в якій озвучимо свої вимоги».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую