ye-logo.v1.2

Підвищення вартості проїзду в Хмельницькому відтермінували! (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 6364
Підвищення проїзду в автобусах та маршрутках ухвалою суду відтермінували до розгляду адмінпозову на рішення виконкому
Підвищення проїзду в автобусах та маршрутках ухвалою суду відтермінували до розгляду адмінпозову на рішення виконкому. Фото: з архіву

Це стосується автобусів та маршрутних таксі, а не тролейбусів.

Відповідну ухвалу сьогодні, 28 лютого, прийняв Хмельницький міськрайонний суд. Про це на своїй сторінці в «Фейсбук» повідомила голова ГО «Жіночий Антикорупційний Рух» Альона Береза, оприлюднивши копію ухвали.

У ній зазначено, що суд розглянув матеріали за адмінпозовом Іван Кульгука на рішення виконкому Хмельницької міської ради, за яким з 1 березня підвищується вартість проїзду в тролейбусах, автобусах та маршрутках.

Суд відкрив провадження в справі та призначив її розгляд на 9 березня. Разом із цим, як зазначено в ухвалі, рішення виконкому слід призупинити в частині вартості проїзду в автобусах та марштурках, які, нагадаємо, з 1 березня мають перевозити пасажирів по 4 гривні.

Заступник міського голови Хмельницького Андрій Бондаренка о 28 лютого о 17.20 прокоментував журналісту "Є" ухвалу суду: "Ми поки що її не отримали. Думаю, до кінця дня вона буде в нас і ми одразу про це повідомимо перевізниників. А тому завтра автобуси повинні будуть перевозити пасажирів, як і раніше, по 3 гривні, а маршрутні таксі- по 3,5 гривні",

До речі, хмельничанам не звикати до тарифних гойдалок. У вересні-листопаді 2015 року в Хмельницькому також було "весело". У вересні міськвиконком скасував своє рішення від лютого 2015 року, яким було встановлено проїзд в маршрутках 3,5 гривні, а в автобусах 3 гривні. Тому хмельничани почали їздити по 3 та 2,5 гривні відповідно. Утім, ненадовго. Лише два дні. Наприкінці вересня своє слово сказали вже депутати міської ради, які знову повернули вартість проїзду до 2,5-3 гривень. Та з 1 листопада ціна проїзду в маршрутці та автобусі стала однаковою – три гривні.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую