ye-logo.v1.2

На трасі в Дунаєвецькому районі двоє молодиків переслідували і обстріляли «FordGalaxy» заради розваги

Кримінал 2204
Автомобіль пошкодили на 10 тисяч гривень
Автомобіль пошкодили на 10 тисяч гривень. Фото: hm.npu.gov.ua

Їм може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

 На трасі в Дунаєвецькому районі двоє молодиків на «Mitsubishi Lancer» влаштували переслідування іншого автомобіля зі стріляниною. За інформацією поліції, підозрювані заради розваги почали переслідувати автомобіль «FordGalaxy», а потім один із них обстріляв автівку з пневматичного пістолета.

У поліції розповідають, що перед тим молоді чоловіки випили чимало спиртного, після чого, власне, вирішили поїхати покататися. За кермо сів 22-річний власник автомобіля «Mitsubishi Lancer», а компанію йому склав 19-річний товариш, який розмістився на задньому сидінні.

«Близько 3-ї години ночі зловмисники виїхали на трасу «Житомир-Чернівці», але просто їхати молодикам було не цікаво, тож вони почали переслідувати автомобіль «Ford Galaxy» під керуванням 27-річного жителя Нової Ушиці, який рухався попереду Коли автомобілі зблизились, 19-річний пасажир «Mitsubishi Lancer» взяв пневматичний пістолет і через опущене вікно вистрілив у «Ford Galaxy», - інформують поліцейські.

    

Молодики наздоганяли авто і обстрілювали, перелякавши пасажирів

Водій «Ford Galaxy» віз молоде подружжя. Він намагався відірватися від переслідувачів, однак ті знову стріляли. Перелякані пасажири викликали правоохоронців. Група реагування патрульної поліції, яка виїхала на виклик, наздогнала хуліганів та припинила правопорушення.

Правоохоронці вилучили пневматичний пістолет «Gletcher», яким один переслідувачів пошкодив заднє та бокове скло, а також лакофарбове покриття автомобіля «Ford Galaxy». Сума збитків складає близько 10 тисяч гривень.

Тепер зловмисникам доведеться відповідати перед законом згідно частини 4 статті 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження вже направлено до суду. Молодикам може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую