ye-logo.v1.2

У лютому по області зареєструвалось більше 1600 ФОПів

Суспільство 1386
Протягом лютого на Хмельниччині кількість зареєстрованих ФОПів перевищила на півтисячі число закритих
Протягом лютого на Хмельниччині кількість зареєстрованих ФОПів перевищила на півтисячі число закритих. Фото: www.ifrs.org.ua/

Кількість зареєстрованих ФОПів перевищила на півтисячі число закритих.

У лютому на податковий облік стало 1650 новостворених фізичних осіб – підприємців. У фіскальній службі області кажуть, що припинили діяльність 1180 ФОПів.

“Сьогодні на теренах краю здійснює бізнесову діяльність понад 50 тисяч фізичних осіб — підприємців. З початку року понад 350 керівників підприємств та підприємців, які виплачували заробітну плату менше законодавчо встановленого мінімуму, заслухано на засіданнях спільних комісій при виконавчих комітетах міських рад та райдержадміністраціях та на засіданнях робочих груп в органах ДФС. За результатами проведених заходів понад 300 підприємств та ФОПів підвищили рівень заробітної плати”, - додають фіскальники.

У ході заходів з легалізації трудової зайнятості легалізовано працю 613 громадян, які не були оформлені згідно вимог законодавства. Крім того, 251 фізична особа зареєструвалась, як суб’єкта підприємницької діяльності. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую