ye-logo.v1.2

«Дискваліфіковані» фани «Сокола» зможуть прийти на домашню гру

Спорт 1644
Вболівальники сподівалися, що коли почнуть матчі плей-офф, вони зможуть побачити домашні ігри Сокола. А вийшло, що дві гри наступного етапу змагань хмельницька команда зіграє без підтримки трибун
Вболівальники сподівалися, що коли почнуть матчі плей-офф, вони зможуть побачити домашні ігри Сокола. А вийшло, що дві гри наступного етапу змагань хмельницька команда зіграє без підтримки трибун. Фото: з архіву

У хмельницькому футзальному клубі отримали роз’яснення щодо дискваліфікації на найближчі поєдинки.

Хмельницька команда «Сокіл», яка виступає в чемпіонаті України з футзалу в «Екстра-лізі», зможе найближчим часом зіграти домашній матч у присутності своїх вболівальників. Щоправда, не в чемпіонаті.

Як відомо, команду двічі покарали за поведінку фанів, дискваліфікувавши загалом на чотири матчі, один із яких вона 18 лютого вже провела за порожніх трибун. Залишилося ще три поєдинки. Ось тільки було невідомо, чи поширюється ця дискваліфікація лише на матчі «Екстра-ліги», чи ще й на Кубок України.

Як повідомили журналісту сайту «Є» в СК «Сокіл», клуб отримав роз’яснення і виявляється, що 11 березня в матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка України (початок о 12.00) проти «Катеринославхлібу» з Дніпра глядачі можуть бути присутніми на грі. А ось у домашній грі чемпіонату 18 березня проти чорноморського «Юні-Ламану» -ні. Як і ще в двох наступних матчах вже серії плей-офф.

Ну і нагадаємо, що свій наступний матч хмельничани в чемпіонаті проведуть 4 березня в Івано-Франківську проти «Урагану».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую