ye-logo.v1.2

Хмельничанин «на рівному місці заробив» чотири статті Кримінального кодексу

Кримінал 2569
Потерпілий зазнав шкоди на 12 тисяч гривень
Потерпілий зазнав шкоди на 12 тисяч гривень. Фото: promin.cv.ua

26-річний хлопець знайшов банківську картку, і замість повернути власнику, знімав готівку.

Зловмисник знайшов гаманець із банківською карткою та «кредиткою» на тротуарі поблизу зупинки громадського транспортну «Думка». Як повідомили у секторі комунікації обласної поліції, окрім гаманця там був ще мобільний телефон, паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, приписне посвідчення і 100 гривень готівкою.

«Замість того, щоб віднести речі і документи до поліцейського бюро знахідок, молодик вирішив залишити все собі. Він швидко переклеїв у паспорті фотографію і вже за кілька годин був у відділенні банку, де зняв з картки 2’970 гривень, пред’явивши при цьому підроблений документ.

Цього ж дня злодій на викрадені гроші придбав собі кімнатні тапочки за 159 гривень, срібний перстень вартістю 420 гривень та чоловічу туалетну воду вартістю 148 гривень.

Наступного дня зловмисник продовжив знімати і витрачати чужі кошти — придбав собі мобільний телефон марки «Prestigio» вартістю 1899 гривень, телевізор «Elenberg» вартістю 3599 гривень, стереосистему «Gemix» вартістю 1050 гривень та бездротову комп’ютерну мишку марки «Gemix» вартістю 170 гривень» – йдеться у повідомленні.

Загалом 22-річному потерпілому було завдано шкоди на 12 тисяч гривень.

Також відомо, що зловмисника вже затримали. Його зловили «на гарячому» у банківському відділенні, коли той намагався зняти зарплату потерпілого.

Тепер молодику доведеться відповідати за декількома статтями Кримінального кодексу України: ст. 185 «Крадіжка», ст. 190 «Шахрайство», ст. 357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження» і ст. 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую