ye-logo.v1.2

Футзал. Тренер «Сокола»: «Нам не принципово проти кого грати в плей-офф»

Спорт 1646
У першому колі в Хмельницькому Сокіл поступився Урагану 1:2, тепер виграв в Івано-Франківську 2:1
У першому колі в Хмельницькому Сокіл поступився Урагану 1:2, тепер виграв в Івано-Франківську 2:1. Фото: з архіву

Хмельницька команда здобула шосту поспіль перемогу!

Востаннє хмельницький «Сокіл» програвав 14 січня вдома київському «Хіту». Після того провів два матчі в чемпіонаті та три в Кубку України, в яких здобув перемоги. Сьогодні ж хмельничани знову виграли – тепер в івано-франківську в «Урагана».

«Ми пропустили курйозний гол у першому таймі, але, вважаю, що програли тайм. Моя думка, мало б бути 1:1. Але не змогли забити, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – У другому ж таймі хлопці втілили те, що я від них вимагав. Молодці. Тому я задоволений діями своїх гравців і ми працюємо так, як і планували».

У другому таймі на 31 хвилині матчу рахунок зрівняв Андрій Хамдамов. А ще через чотири хвилини простріл з ауту Олександра Педяша, якому сьогодні виповнилося 23 роки, завершився взяттям воріт – м’яч влучив в «ураганівця» Михайла Зварича та опинився в сітці воріт. Отож, 2:1 на користь «Сокола» і шоста поспіль перемога.

Хмельничани, які міцно закріпилися на 7 місці в турнірній таблиці, за тур до завершення регулярної частини «Екстра-ліги», мають шанс посісти вищу на один щабель сходинку. Адже «Титан-Зоря» програла свій поєдинок у Рівному і тепер між командою з Покровського та Хмельницького лише два очки. Якщо «Сокіл» 18 березня вдома виграє в «Юні-Ламану», а «Титан-Зоря» в рідних стінах поступиться київському «ХІТу», то саме хмельничан вийдуть у плей-офф з 6 позиції.

«Нам не принципово проти кого грати в плей-офф, - каже Роман Миколайович. – Тому ми не звертаємо увагу на те, хто може стати нашим суперником в 1/4 фіналу. Адже всі команди рівні, з усіма можна грати та вигравати в них. Тому більше зосереджуємося на нашій підготовці».

Ну, а перед останнім матчем регулярного чемпіонату, «Сокіл» 11 березня в Хмельницькому зіграє матч-відповідь (вболівальників на гру пропускатимуть) чвертьфіналу Кубка України проти дніпровського «Катеринославхлібу». Початок поєдинку о 12.00. Нагадаємо, перший матч завершився перемогою «Соколят» з рахунком 4:1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую