ye-logo.v1.2

Чемпіонат Європи з легкої атлетики та черговий рекорд від Марини Бех

Спорт 2428
Марина Бех на чемпіонаті Європи посіла 7 місце. Але ще в кваліфікації змогла встановити рекорд області в закритих приміщеннях
Марина Бех на чемпіонаті Європи посіла 7 місце. Але ще в кваліфікації змогла встановити рекорд області в закритих приміщеннях. Фото: xsport.ua

У Сербії завершилася континентальна першість, на якій хмельничанка втретє у цьому році перевершила своє досягнення.

У Белграді відбувся чемпіонат Європи з легкої атлетики в закритому приміщенні. Українці виграли п’ять медалей. Срібна медаль у Олесі Повх з бігу на 60 метрів, бронзові – у Юлії Левченко (стрибки у висоту), Марини Килипко (стрибки з жердиною), Сергія Никифорова (стрибки у довжину) і жіночої естафетної команди 4х400 метрів у складі Ольги Бібік, Тетяни Мельник, Анастасії Бризгіної і Ольга Ляхова.

Єдиною хмельничанкою в Сербії була Марина Бех, яка змагалася в секторі стрибків у довжині. І хоч їй не вдалося стати призеркою чемпіонату, але вона знову перевершила власне досягнення – встановила новий рекорд області. У лютому їй двічі вдавалося перевершувати рекорди, які належать їй. Спочатку стрибнула на 6,63 метри, потім виграла «золото» чемпіонату України з результатом 6,64 метри. У Белграді ще під час кваліфікації Марина Бех стрибнула на 6 метрів 71 сантиметр. Саме таким тепер є рекорд області у секторі стрибків у довжину в закритих приміщеннях.

«Після першої спроби на 6,55 метри, я зрозуміла, що треба трохи додати. І, відверто кажучи, другий стрибок на 671 мені сподобався менше, ніж перший. Та головне, що він був дальнім і дозволив пройти до фіналу», - заявила телеканалу «Хsport» хмельничанка. У фіналі ж Марина Бех приземлилася на позначці 6,59 метри і стала з цим результатом сьомою.

Пропонуємо вашій увазі відео стрибка хмельницької спортсменки на 6 метрів 71 сантиметр:

Коментарі:

Борис Кульбачний 06.03.2017 15:35

МОЛОДЕЦЬ !!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую