ye-logo.v1.2

У Хмельницькому таки планують купити дуобуси

Суспільство 4088
У Рівному вже є дуобус (білого кольору), який торік придбали за 7,5 мільйонів гривень
У Рівному вже є дуобус (білого кольору), який торік придбали за 7,5 мільйонів гривень. Фото: 7d.rv.ua

У проекті уточнення бюджету міста на 2017 рік передбачили на них майже 35 мільйонів гривень.

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин підписав розпорядження про скликання чергової дванадцятої сесія міської ради на 22 березня. На ній, зокрема, депутатам запропонують внести зміни до бюджету на цей рік.

За повідомленнмя прес-служби Хмельницької міської ради, значна частина коштів піде на придбання нової техніки для підприємств житлово-комунального господарства та КП «Електротранс». Це стане можливим за рахунок вільних лишків за 2016 рік, які складають 115,7 мільйонів гривень та інших джерел додаткового фінансування.

У проекті передбачено 34,8 мільйони гривень на придбання 4 нових тролейбусів з автономним ходом - дуобуси. Вони зможуть проходити частину свого маршруту без допомоги контактної мережі тасполучатимуть віддалені мікрорайони. Як заявив ще в січні Олександр Симчишин, дуобуси курсуватимуть за новими маршрутами, де нема тролейбусних ліній. «В планах, дуобуси з’єднають Ракове із вулицею Львіське шосе, не заїжджаючи в центр, а по вулиці Толстого. Також плануємо продовжити 15 маршрут тролейбуса, з’єднати Дубове і Ракове по вулиці Красовського і Чорновола. Далі хочемо дуобуси запустити по вулиці Степана Бандери, після кінцевої тролейбусної зупинки, поруч з міським РЕМом», - зазначив Олександр Симчишин.

Планують закупити вакуумно-підмітальну машину/солерозкидача, установку для приготування соляного розчину, два сміттєвози, один з яких з функцією мийки контейнерів, самохідну розміточну машину, автовишку для світлофорних об’єктів та поливно-мийну машину.

Утім, на всі ці придбання має дати своє «добро» міська рада, яка засідатиме 22 березня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую