Гаряча тема:
- Війна
Тартар у цьому випадку означає — «дрібно нарізані інгредієнти». Запримітила цей рецептик в одній із кулінарних передач. Зацікавив салат простотою приготування та наявністю оселедня. Ну не можу я пройти повз цієї рибки! Страва дуже сподобалася збалансованістю смаків та своєю пікантністю.
Інгредієнти:
1 оселедець із головою,
1 велике кислувате яблуко,
2-3 варені яйця,
2-3 варені в «мундирі» картоплини,
зелень кропу.
Заправка:
2 ч. л. французької зернистої гірчиці (у мене не гостра «Американська»),
1 ст. л. олії,
4 ст. л. сметани,
сіль, суміш перців мелена,
лимонний сік та дрібка цукру (за бажанням).
Приготування:
Картоплю відварити, почистити від шкірки та нарізати кубиками. Оселедець розібрати на філе, видалити кісточки та також нарізати кубиками. Варені яйця подрібнити. Яблука почистити від шкірки та серцевинки, нарізати кубиками. Цибулю подрібнити та замаринувати у суміші солі, цукру та лимонного соку. Зелень нарізати дрібно. Для заправки ретельно змішати всі інгредієнти. Всі складові салату змішати та заправити заправкою.
Подавати в порційних келихах, у салатниці або тарталетках.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: