ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Тартар з оселедця і яблук — смачний салатик на щодень (ВІДЕОРЕЦЕПТ)

7 Березня 2017 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 13674
Не зайвою страва буде і на святковому столі, адже така закуска ідеальна до спиртних напоїв.
Не зайвою страва буде і на святковому столі, адже така закуска ідеальна до спиртних напоїв. Фото: автора

Не зайвою страва буде і на святковому столі, адже така закуска ідеальна до спиртних напоїв.

Тартар у цьому випадку означає — «дрібно нарізані інгредієнти». Запримітила цей рецептик в одній із кулінарних передач. Зацікавив салат простотою приготування та наявністю оселедня. Ну не можу я пройти повз цієї рибки! Страва дуже сподобалася збалансованістю смаків та своєю пікантністю.

 

Інгредієнти:

1 оселедець із головою,

1 велике кислувате яблуко,

2-3 варені яйця,

2-3 варені в «мундирі» картоплини,

зелень кропу.

Заправка:

2 ч. л. французької зернистої гірчиці (у мене не гостра «Американська»),

1 ст. л. олії,

4 ст. л. сметани,

сіль, суміш перців мелена,

лимонний сік та дрібка цукру (за бажанням).

 

Приготування:

Картоплю відварити, почистити від шкірки та нарізати кубиками. Оселедець розібрати на філе, видалити кісточки та також нарізати кубиками. Варені яйця подрібнити. Яблука почистити від шкірки та серцевинки, нарізати кубиками. Цибулю подрібнити та замаринувати у суміші солі, цукру та лимонного соку. Зелень нарізати дрібно. Для заправки ретельно змішати всі інгредієнти. Всі складові салату змішати та заправити заправкою.

Подавати в порційних келихах, у салатниці або тарталетках.

 

відеорецепти, салати, салати без майонезу, відеорецепт, тартар з оселедця та яблука, салати з оселедцем, оселедець

Коментарі:

  Так  Ні, дякую