ye-logo.v1.2

Longines – пісочний годинник з крилами На правах реклами

Суспільство 2003

Годинники Longines входять в топ найстаріших мануфактур Європи. Іншими словами, марка стояла біля витоків зародження часових традицій, а тому позиціонується як законодавець класичних манер складання

Годинники Longines входять в топ найстаріших мануфактур Європи. Іншими словами, марка стояла біля витоків зародження часових традицій, а тому позиціонується як законодавець класичних манер складання. Розпізнати хронометри легко за незмінним логотипом: пісочним годинником з відкритими крилами. З моменту заснування бренду минуло понад півтора століття, з тих пір фірмовий знак практично не зазнав змін (хіба що, вдосконалився шрифт). А це означає, що хронометри Longines раніше эталонні і вирішальні.

Неймовірна удача для української цільової аудиторії – купити копії швейцарських годинників http://longines.swiss-watch.com.ua/ фірмової європейської збірки. Базові колекції доступні клієнтам інтернет - магазину Swiss-Watch. Справжні цінителі непорушних канонів інженерії вибирають вироби з пісочним годинником на сталевий кришці. Аргументація вибору проста: змінюється все – мода та час, непорушною залишається вічність

Імперія стилю – у колекціях Longines

Модельний будинок Longines починався з трудомістких революційних експериментів. На мові механіки це звучало як наполегливість, цілеспрямованість на шляху до пошуку ідеальної формули хронометрів.

Годинник із заводною головкою став «вузловою станцією» на шляху розвитку не тільки дома Longines. Інновація була підхоплена всіма, хто не вважав себе зайвим на полі створення наручних хронометрів. Спонукуваний модуль презентував технічний перехід від архаїки в світ сверхпунктуальності.

Наступним моментом істини для мануфактури з логотипом у вигляді літаючих «пісочників» стала так звана «підміна понять»: в буквальному сенсі, компанія вирішила випускати годинник не тільки в круглих, але і кутових, овальних корпусах. Слава, що летить на крилах часу, була абсолютно заслуженою. У годинникової індустрії з'явилася мода на геометрію.

Апогей інженерії – золоті жіночі «ходики» з товщиною корпуса 3 (!) міліметра, названі ідеалізацією мініатюрності.

Годинники Longines чоловічі та жіночі прагнули купити всі. Здавалося, що стара Європа піддалася небаченому ажіотажу – то в пошуках нових почуттів, то, слідуючи закономірній диктатурі науково-технічного прогресу.

Всесвіт Longines – це годинник класичних, витончених і спортивних типажів. Багатий музей модельного дому схожий на енциклопедію часу. Важко уявити, що всі зібрані експонати належать одній мануфактурі - чотири рази лауреата нагороди Diamond Award.

Корпорація багаторазово ставала офіційним хронометристом спортивних змагань. Серед шанувальників колекцій:

  • Elegance,
  • Sport,
  • Watchmaking Tradition тощо.

Такі «зоряні» особистості, як Альберт Эйнштейн, Девід Боуї, принцеса Діана, Кейт Вінслет. Секрет успіху мануфактури – три кити якості: точність, захищеність і мініатюризація. Останній компонент дуже важливий для елегантності моделей з крилами.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую