ye-logo.v1.2

«Базар» на Прибузькій: дощ, ціни, спиртне та ковбаса «Кремлівська» (фоторепортаж)

Суспільство 5590
Бувало, що під час ярмарку на Прибузькій, пройти було неможливо. 11 березня 2017 року натовпу покупців мине побачили
Бувало, що під час ярмарку на Прибузькій, пройти було неможливо. 11 березня 2017 року натовпу покупців мине побачили. Фото: автора

У Хмельницькому відбувається перший весняний ярмарок сільськогосподарської продукції.

Із самого ранку 11 березня на частині вулиці Прибузької (від Кам’янецької до Свободи) вирує ярмарок. Щоправда, його навряд чи можна назвати якимось незвичайним чи величезним. Схоже, погода (у Хмельницькому нині дощ) внесла свої корективи.

Вуличний «базар» на Прибузькій напівпорожній. Продавців не багато, покупців теж. А ціни… Звісно, можна придбати щось дешевше, ніж на центральному овочевому ринку, який розташований в хвилинах п‘яти від ярмарку. До прикладу, якщо на базарі курячі яйця коштує 15-18 гривень, то на ярмарку 12-13. Дешевша тут і гречка на 1-1,5 гривні за кілограм. Щоправда, її ми знайшли в двох точках за ціною 30 та 30,5 гривні за кілограм.

Круп на ярмарку не багато, але ціни дещо нижчі, ніж на центральному ринку.

Яблука можна придбати від 5 гривень за кілограм.

Яйця по 13 гривень. Ажіотажу не видно.

На ярмарку, мабуть, найбільший асортимент – це саджанці та... медовуха і навіть вино. І це при тому, що в Хмельницькому алкоголь продавати до 11.00 зась! Схоже, що придбати пляшчину – не проблема, до якої потім можна взяти шашлик за ціною 350 гривень за кілограм.

М’ясо продають за такими ж цінами, які на базарі. До прикладу, за кілограм задньої частини (свинина) правлять 75 гривень.

Покупців на ярмарку не багато.

За 100 грамів шашлика правлять 35 гривень.

Навіть до 11-ї ранку на Прибузькій можна було придбати алкоголь.

Ярмарок працюватиме до 15.00. Принаймні, до такої години, за повідомленням прес-служби управління патрульної поліції міста буде обмежений рух транспорту вулицею Прибузькою.

Найбільше на ярмарку, склалося враження, продають саджанці.

Ковбаса "Кремлівська" від дунаєвецького "Вересту" коштує 140 гривень за кілограм

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую