ye-logo.v1.2

Прикордонники з усієї країни змагалися у Хмельницькому

Спорт 2188
Прикордонники змагалися протягом трьох днів
Прикордонники змагалися протягом трьох днів. Фото: прес-служби академії

В Національній академії відбувся Чемпіонат Держприкордонслужби з гирьового спорту

У прикордонній академії з 10 по 12 березня 2017 року проходив Чемпіонат Державної прикордонної служби України з гирьового спорту.

Поборотися за першість та нагороди на Чемпіонаті з гирьового спорту прибуло 102 спортсмени, серед яких 2 заслужені майстри спорту України, 2 майстри спорту України міжнародного класу, 11 майстрів спорту України, 4 кандидати у майстри спорту України. Серед усіх спортсменів 39 учасників АТО, повідомляє прес-служба академії.

Спортсмени виборювали першість в особистому та в командному заліку. Змагання проходили як класичне двоборство та складалися з виконання двох вправ: перша – поштовх з гирею в 24 кг, друга – ривок гирі в 24 кг. Також до заліку враховувалася командна естафета, де чотири представники команди по 3 хвилини виконували вправу «поштовх» один за другим в сумі 12 хвилин.

За результатами змагань в особистому заліку першими у своїх вагових категоріях стали лейтенанти Богдан Бабич, Херсонський приказ, Ігор Жиров, Кінологічний центр Держприкордонслужби, молодший сержант Василь Потокій, Чопський приказ; молодший сержант Василь Михайлінчик, Національна академія; старший прапорщик Володимир Поручніков, Харківський приказ; прапорщик Валентин Мосіяш, Херсонський приказ; молодший сержант Максим Олійник, Чопський приказ.

Поборотися за першість та нагороди на Чемпіонаті з гирьового спорту прибуло 102 спортсмени

У командному заліку серед команд груп «А» перемогу виборола команда Національної академії Державної прикордонної служби України ім Б.Хмельницького. Серед команд груп «Б», «В» переможцями стали: команда Чопського приказу та команда Херсонського приказу відповідно.

Усіх переможців нагородили грамотами та кубками. 

Переможців та призерів нагородили грамотами, медалями та кубками.

Олег Шинкарук зазначив, що гирьовий спорт виховує харакрет і силу волі

На змагання приїхали прикордонники з усієї країни.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую