ye-logo.v1.2

Квіти, музика і зіркові гості: у Хмельницькому відбувся грандіозний концерт скрипальки Майї Онищук

Культура 5353
Концерт Майї Онищук відбувся 14 березня
Концерт Майї Онищук відбувся 14 березня. Фото: автора

Концерт десяти років творчості вона назвала просто – «Life».

Учора, 14 березня, відбувся великий ювілейний концерт хмельницької скрипальки Майї Онищук. До нього вона готувалася півтора роки: виношувала ідею, думала, кого запросити... І врешті решт продемонструвала тригодинну програму з понад 20-ма номерами.

Розпочався концерт класичними творами, але далі звучала музика народів світу, поп-музика і навіть рок. І усе це – в супроводі оркестру на чолі з диригентом Олександром Якубовим, який, власне, й допоміг зробити аранжування творів.

Оскільки всіх шанувальників і друзів Майя Онищук запрошувала «до себе в гості», творчий вечір пройшов у дружній обстановці. Між виступами вона спілкувалася з гостями, приймала поздоровлення і подарунки, а також дякувала усім за підтримку. А підтримати її приїхали друзі не лише з Хмельницького і області, а й з Вінниці, Запоріжжя, Львова, Києва та інших міст.

Концерт «Life» став для скрипальки ювілейним.

«10 років тому був мій перший концерт. Тоді я розпочинала благодійну діяльність. А зараз це творчий етап. Зараз я зовсім інша. Та й концерт вже складніший, набагато серйозніший, з оркестром... Я давно про нього мріяла, і, слава Богу, він відбувся» – поділилася Майя Онищук.

На музичний вечір до солістки філармонії зі своїми концертними номерами завітати й «зіркові гості». Але скрипалька до останнього тримала їх імена у таємниці.

Серед них були: вокальний квінтет «Mikst», чоловічий склад «Козаків Поділля», півфіналістка проекту «Голос діти-2» Поліана Рижак, київське шоу барабанів «Rhythmmen» та багато інших.

На ювілейному концерті скрипальки виступили й запрошені артисти.

«Всі напевно очікували дуже великих зірок, але, повірте, ті, хто сьогодні зі мною на сцені, і є величезні зірки. Зірки, які гордо представляють нашу Хмельниччину не тільки в інших містах України, а й за кордоном. Це надзвичайно великі артисти і музиканти, і я щаслива стояти ними на одній сцені» – розповіла Майя Онищук.

Свої кращі твори вона грала у супроводі оркестру в залі обласної філармонії. А таку різнопланову програму створила для того, щоб було цікаво і молоді, і дорослим.

Привітати скрипальку прийшли шанувальники, рідні, колеги, а також представники місцевої влади.

Зі сцени філармонії Майю називали майстром посмішки і гарного настрою.

Майя Онищук не лише отримувала подарунки, а й дарувала їх – батькам, коханому чоловікові і першим викладачам музики.

Після тригодинного концерту зал аплодував стоячи, а окремі прихильники вигукували компліменти.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую