ye-logo.v1.2

Наркотики і боєприпаси знайшли у будинку 49-річного кам'янчанина

Кримінал 1605
Поліцейські вилучили бойову гранату, набої, дві одиниці зброї схожі на пістолети, пристрій для відстрілу патронів та поліетиленовий пакет із речовиною в подрібненому стані схожою на наркотичну речовину-канабісу
Поліцейські вилучили бойову гранату, набої, дві одиниці зброї схожі на пістолети, пристрій для відстрілу патронів та поліетиленовий пакет із речовиною в подрібненому стані схожою на наркотичну речовину-канабісу. Фото: із Фейсбуку

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.

Учора, 15 березня, правоохоронцями Кам’янець-Подільського під час санкціонованого обшуку в одному із домоволодінь знайшли зброю та наркотики. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці керівник кам'янецьких поліцейських Борис Сушицький.

«У будинку на вулиці Князів Коріатовичів, в якому проживає 49-річний місцевий житель, вилучено бойову гранату, набої, дві одиниці зброї схожі на пістолети, пристрій для відстрілу патронів. Також поліцейські знайшли поліетиленовий пакет із речовиною в подрібненому стані схожою на наркотичну речовину-канабісу», - йдеться у повідомлені.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає максимальне покарання - позбавлення волі строком на 7 років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую