ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському пропонують назвати вулиці на честь Симона Петлюри та Романа Шухевича

Суспільство 3261
Кілька вулиць у місті називатимуться інакше
Кілька вулиць у місті називатимуться інакше. Фото: з архіву

Ці пропозиції ще мають пройти громадське обговорення.

 У Кам’янці-Подільському топонімічна комісія рекомендуватиме перейменувати кілька вулиць. Зокрема вулицю Суворова пропонують назвати на честь Симона Петлюри, Кулика – на Романа Шухевича, Люби Берлін – Яна де Вітте.

За інформацією міської ради, комісія також винесе пропозицію назвати провулок Гайдара іменем Олександра Олеся, Колгоспний перейменувати на Бастіонний, Мічуріна – на Яблуневий, Папаніна – на Тамари Сис, Піонерський – на Скаутський, Радгоспний – на Урожайний, Чкалова – на Калиновий, а Шолохова – на Євгена Маланюка.
Всі ці пропозиції перед сесією будуть оприлюднені на сайті міської ради для обговорення.

Також депутатам буде запропоновано ще три варіанти назв вулиць для котеджного містечка на проспекті Грушевського, 1/23 – Андрія Журавленка, Аркадія Чухнова та Валерія Лізвінського.

Ще на наступну сесію міської ради буде винесено питання про повернення до розгляду перейменованої вулиці Чапаєва на Андрея Шептицького і звернення жителів міста не давати іншу назву провулку Лагерному.

Крім того, члени комісії розглянули питання заміни табличок з помилками та російською мовою в нашому місті. У департаменті ЖКГ повідомили, що на ці потреби вже передбачені кошти, які буде освоєно до кінця року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую