ye-logo.v1.2

Хмельницьких студентів навчатимуть як стати привабливими для роботодавців

Суспільство 1672
Фото: www.adm-km.gov.ua

Відбулася презентація молодіжної студії  кар’єрного розвитку «ВЕКТОР.ocz».

Учора, 15 березня, у Хмельницькому кооперативному торговельно-економічному відбулася презентація та перше заняття молодіжної студії  кар’єрного розвитку «ВЕКТОР.ocz», яка створена при Хмельницькому обласному центрі зайнятості. У Хмельницькій ОДА повідомляють, що молодіжна студія  кар’єрного розвитку – це нова форма роботи з молоддю, яка запроваджується службою зайнятості.

“Подібні студії, також, створені при Хмельницькому та Кам’янець-Подільському міських центрах зайнятості. Заняття в таких студіях допоможуть випускникам стати більш конкурентоспроможними, мобільними та привабливими для роботодавців, краще підготуватися до виходу на ринок праці, сформувати адекватне ставлення до перспектив власної зайнятості", - йдеться у повідомлені.

За вибором студентів в Студії проводитимуться різні семінари, тренінги з питань підприємництва, розвитку комунікативних навиків, вмінь роботи в команді та вирішення конфліктних ситуацій. Також надаватимуть індивідуальні професійні консультації щодо підготовки резюме та відео резюме, визначення особистісних професійно важливих якостей, наявності підприємницького потенціалу тощо.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую