ye-logo.v1.2

Нідерландські танцюристи вчитимуть “Гопак” разом із “Козаками Поділля”

Культура 2085
Передача транслюватиметься на національному телебаченні Нідерландів
Передача транслюватиметься на національному телебаченні Нідерландів. Фото: www.adm-km.gov.ua/

В Україні зніматимуть документальний телевізійний проект “Танець у всьому світі 2017”

Із 20 березня нідерландська національна громадська телекомпанія розпочинає в Україні зйомки документального телевізійного проекту “Танець у всьому світі 2017”. На сайті Хмельницької ОДА пишуть, що герої програми разом з Академічний ансамбль пісні і танцю “Козаки Поділля” Хмельницької обласної філармонії вивчать “Гопак”.

“Два відомі нідерландські танцюристи подорожують світом та вивчають місцевий традиційний танець і досліджують історію, національні традиції та культуру країни. Проект складається з шести програм по 45 хвилин. Кожна частина зніматиметься в різних країнах. Цьогоріч Україна потрапила до шістки країн, де відбуватимуться зйомки. Танцюристи з Нідерландів мають намір вивчити історію нашого національного танцю “Гопак”, його техніку та основні елементи”, - йдеться у повідомленні Хмельницької ОДА.

Зйомки відбуватимуться в Національному заповіднику “Хортиця” – місці зародження українського козацтва, а також у Хмельницькому.“Гопак”. представлять під час фінального концерту, який відбудеться в обласній філармонії. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую