ye-logo.v1.2

Чому жахливу аварію, яка сталася в Городку, розслідує військова прокуратура

Кримінал 3332
За кермом автівки був нацгвардієць
За кермом автівки був нацгвардієць. Фото: dsns.gov.ua

В аварії, яка сталася наприкінці лютого, загинув 22-річний хлопець.

Тоді, в ніч на 22 лютого, легковий автомобіль «Пежо» в самому центрі міста, на великій швидкості, врізався у електроопору. В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили, що вони, за допомогою спеціального обладнання, витягнули з автомобіля тіло 21-річного водія, якого згодом направили до лікарні в обласному центрі. Пасажир, 22-річний хлопець, загинув на місці ДТП, його тіло надзвичайники також деблокували з потрощеної автівки.

Днями стало відомо, що водій – контрактник Національної гвардії України і справа перебуває під наглядом Військової прокуратури.

У поліції Городка сайту «Є» повідомили, що відкрито кримінальне провадження.

«Кримінальне провадження зараз перебуває у слідчому управлінні, нагляд здійснює військова прокуратура, оскільки водій є контрактником Національної гвардії», – повідомив начальник ГУ НП у Городоцькому районі Роман Конюшко.

У військовій прокуратурі не повідомляють за якими саме статтями порушено кримінальне провадження, зіслалися на таємницю слідства.

На місці страшної ДТП зараз лише лампадки, квіти і пошкоджені ялини. 

Товариші загиблого, які були присутні на похоронах, розповіли, що хлопці, ніби-то, змагалися з екіпажем іншого автомобіля, хто швидше доїде з Ярмолинець до Городка. За словами товаришів загиблого, коли автомобіль розбився, стрілка на спідометрі зафіксувалася на швидкості близько 150 км\год. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую