ye-logo.v1.2

Відеокамери допомагають розкривати до 80 відсотків правопорушень, – поліція

Суспільство 1700
У Городку за порядком слідкують у 12 відеокамер
У Городку за порядком слідкують у 12 відеокамер

Таку статистику повідомили у поліції Городка.

Нещодавно у місті встановили ще чотири камери відеоспостереження. Тепер їх у Городку є 12 штук. Де саме розташовані камери, у поліції не повідомляють, однак запевняють, що саме відеоспостереження у людних місцях дозволяє розкрити близько 80 відсотків правовпорушень.

"Зараз у нас в місті встановлено уже 12 відеокамер. Якщо говорити про статистику, то саме камери допомагають розкрити, до прикладу, близько 80 відсотків порушень правил дорожнього руху, стільки є правопорушень у сфері незаконної та стихійної торгівлі. 50-60 відсотків усіх випадків вуличної торгівлі також розкриваємо саме завдяки відеоспостереженню", – повідомляє начальник ГУ НА у Городоцькому районі Роман Конюшко.

На придбання та встановлення чотирьох камер та іншого обладнання необхідного для здійснення відеоспостреження (кабель, сервер, тощо) із Городоцького міського та районного бюджетів виділено 88,9 тис. гривень.

Усі камери встановлено у людних місцях районного центру. Зйомка здійснюється цілодобово - у прямому ефірі. Відео автоматично записується та зберігається на сервері, який знаходиться у місцевому відділі поліції. Обладнання має високу якість відеосигналу, а витрати на забезпечення його функціонування – мінімальні.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую