Гаряча тема:
- Війна
Люблю тушковану капусту, люблю квасолю, але поєднати все в одній страві якось не мала нагоди. Дуже смачно, корисно і головне – просто та швидко.
Інгредієнти:
1 баночка консервованої квасолі в томаті,
1 середня капустина,
300 г шампіньйонів,
1 цибулина,
2 морквини,
2 ст. л. томатної пасти,
олія, сіль, перець,
мускатний горіх, паприка,
дрібка цукру.
Приготування:
Капусту нашаткувати, посолити, додати дрібку цукру й добре пом’яти руками, щоб вона трішки пустила сік.
Шампіньйони нарізати пластинками.
Спасерувати цибулю, нарізану кубиками, й моркву, натерту на тертці. Додати до засмажки квасолю разом із соусом з банки та томатну пасту. Тушкувати все разом ще декілька хвилин.
Додати засмажку до капусти. Якщо потрібно, досолити, поперчити й присмачити мускатним горіхом та паприкою. Добре вимішати й додати нарізані гриби. Ще раз все перемішати, але вже не так інтенсивно. Скласти все у каструлю, долити трішки водички.
Тушкувати на маленькому вогні до готовності.
ОКРЕМИМ РЯДКОМ: в аналогічний спосіб можна тушкувати квашену капусту або використовувати її разом зі свіжою.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: