ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» розпочне плей-офф із принциповим суперником

Спорт 1566
Владислав Щербань у нинішньому сезоні двічі забивав херсонському Продексіму
Владислав Щербань у нинішньому сезоні двічі забивав херсонському Продексіму. Фото: з архіву

Визначилися пари 1/4 фіналу чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги».

У найвищому футзальному дивізіоні завершилася регулярна першість. Лише в останньому турі визначилися підсумкові місця команди, згідно яких сформовані чвертьфінальні пари.

Для хмельницького «Сокола» регулярна першість завершилася ще 16 березня, коли команда переграла «Юні-Ламан» із Чорноморська з рахунком 5:1. Решта клубів останні матчі провела цього вік-енду. І, за підсумками чемпіонату, хмельничани посіли сьоме місце та зіграють у плей-офф із херсонським «Продексімом», який фінішував другим.

«Продексім» - доволі принциповий суперник. Минулого сезону «Сокіл» п’ять разів зустрічався із херсонцями. У матчах регулярної першості команда Романа Ковальчика двічі поступилася підопічним Ігоря Москвичова – 0:4 та 2:3, а потім грала з «Продексімом» у серії за бронзові медалі. У Херсоні «Сокіл» програв 2:3 та 1:3, а потім у Хмельницькому поступився 2:5.

У нинішньому чемпіонату статистика протистоянь цих команд на користь хмельничан. У Хмельницькому «Сокіл» виграв 2:1, а в Херсоні зіграв у нічию 2:2.

Чвертьфінали пройдуть у серії до двох перемог. Перший матч «Сокіл» зіграє у Хмельницькому 25 березня, а потім вже 1 квітня в Херсоні. Якщо знадобиться третій поєдинок, то він також пройде на майданчику «Продексіма» 2 квітня.

Усі пари 1/4 фіналу:
«Кардинал-Рівне» (Рівне) – «ХІТ» (Київ)
«Сокіл» (Хмельницький) – «Продексім» (Херсон)
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «Локомотив» (Харків)
«Титан-Зоря» (Покровське) – «Енергія» (Львів)
Перші матчі пройдуть на майданчиках команд, які вказані першими.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую