ye-logo.v1.2

Суддя з Хмельниччини увійшов до Вищої ради правосуддя

Суспільство 2635
Фото: kma.court.gov.ua/

Членами Вищої ради є четверо служителів Феміди.

Ще 14 березня, на 14 позачерговий з’їзд суддів України обрав до Вищої ради правосуддя чотирьох її нових члени. В їх числі наш земляк, суддя  Апеляційного суду міста Києва Микола Худик. Про це повідомляють у прес-службі Апеляційного суду Хмельницької області.

“Микола Павлович  уродженець Кам’янець-Подільського району Хмельницької області. У 1999 роціобраний  на посаду судді Кам’янець-Подільського міського суду Хмельницької області, (потім Кам’янець-Подільського міськрайонного суду)  де працював до 2007 року. Продовжив свою кар’єру судді в Ярмолинецькомурайонному суді Хмельницької області,  в якому  з  квітня 2008 року був  головою. З січня 2011 року по теперішній час працює суддею Апеляційного суду м.Києва. Загалом, Микола Павлович має стаж професійної діяльності у сфері права більше 15 років”, - додають у прес-службі Апеляційного суду.

За словами Миколи Худика, основне завдання, яке покладене сьогодні на Вищу раду правосуддя, це формування суддівського корпусу. Від того наскільки порядних і чесних ми оберуть суддів, залежатиме стан правосуддя і довіра до суду.

“Найбільше ВРП доведеться працювати там, де й рейтинг недовіри населення найбільший. Коли при опитуванні тих респондентів, які ніколи раніше не зверталися  до суду, ми отримуємо думку про суд різко негативну. Це рейтинг довіри 8-10% максимум, а то й  4 %. Тому потрібно створити таку інформаційну концепцію, за якої б можна було показувати  роботу суду. За опитуванням тих респондентів,  які  зверталися  до суду,  позитивно оцінюють його роботу майже половина”, - розповів Микола Павлович у короткому інтервю для прес-служби Апеляційного суду Хмельницької області. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую