Гаряча тема:
- Війна
Замість малини і шовковиці, звісно, можна використовувати й інші фрукти або ягоди. Вони можуть бути як свіжими, так і замороженими. Проте, як на мене, поєднання «кисленька малинка-солодка шовковиця» більше ніж вдале! А який неймовірний насичений колір!
Інгредієнти:
300 г замороженої малини,
300 г замороженої чорної шовковиці,
200 мл згущеного молока,
300 мл жирних вершків (не менше 33-35%).
Приготування:
За допомогою блендера зробити із ягід пюре (попередньо наполовину розморозити).
Протерти його через сито, щоб позбутися від кісточок.
Додати згущене молоко і перемішати.
Накрити суміш плівкою і покласти в морозильну камеру, щоб вона охолола (до часткового застигання). Охолоджені вершки добре збити до стану густої щільної піни, додати ягідне пюре.
Збити все разом, знову накрити плівкою і прибрати в морозилку.
Приблизно через годину збити підморожену суміш ще раз, щоб в готовому морозиві не було кристаликів льоду, а консистенція була гладкішою і ніжнішою. Після останнього збивання морозиво можна розкласти в індивідуальні формочки й продовжити заморожування порційно.
Готове морозиво прикрасити м'ятою, ягодами та полити топінком чи будь-яким лікером.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: