ye-logo.v1.2

У Хмельницькому син убив свою 79-річну матір

Кримінал 1628
Зловмисник побив матір і залишив її без допомоги на підлозі в коридорі, а сам пішов спати
Зловмисник побив матір і залишив її без допомоги на підлозі в коридорі, а сам пішов спати. Фото: hm.npu.gov.ua.uk

Син та матір разом розпивали спиртне.

Учора, 22 березня, близько 07.00 години в Хмельницькому по вулиці Курчатова син убив свою стареньку матір. У Нацполіції області кажуть, що подія сталась коли вони разом розпивали спиртне.

“Зі слів 39-річного підозрюваного, саме через оковиту і виник конфлікт. Мовляв, він забрав пляшку у свою кімнату, а матері це не сподобалось і вона почала кричати на нього. Тоді чоловік повернувся і сильно побив стареньку. Потерпіла впала на землю, а горе-син, не звертаючи на це уваги, пішов спати. Прокинувшись приблизно через 14 годин, зловмисник вийшов у коридор і побачив, що матір вже нежива, після чого кинувся за допомогою до родичів, а ті, у свою чергу, викликали правоохоронців”, - зазначають у поліції.

Пенсіонерка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, численних саден і крововиливів, що і призвело до смерті.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Згідно частиною 2 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, підозрюваному може загрожувати від 7 до 10 років позбавлення волі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую