ye-logo.v1.2

В обласному центрі на Тернопільській затримали чоловіка, який обкрадав підвали

Кримінал 1675
З квартири 35-річного зловмисника вилучили безліч крадених речей — від дивана до консервації
З квартири 35-річного зловмисника вилучили безліч крадених речей — від дивана до консервації. Фото: hm.npu.gov.ua.uk

Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до вчинення понад 10 підвальних крадіжок.

Підозрілого чоловіка поблизу підвалів помітили мешканці багатоповерхівки по вулиці Тернопільській, що у Хмельницькому. У Нацполіцї області повідомляють, що небайдужі одразу повідомили до поліції, що дало змогу затримати злодія «на гарячому».

“Під час огляду підвальних приміщень патрульні спочатку виявили сумку з інструментами, а згодом і самого злодія. У ході поверхневої перевірки у нього вилучили набір ключів, лом, викрутки, навісні замки та відмички. Як з’ясувалось, з підвалів хмельничан 35-річний злодій виносив усе, що, на його думку, мало хоч якусь цінність. Його квартира була просто завалена викраденими речами”, - додають поліцейські.

Правоохоронці вилучили різноманітні інструменти, побутову техніку, одяг, посуд, автомобільні шини і консервацію. Серед викрадених речей був навіть диван, який зловмисник залишив у себе для власного використання.

Наразі правоохоронці працюють над встановленням усіх епізодів злочинної діяльності чоловіка. За попередньою інформацією, він може бути причетний до понад 10 крадіжок з підвалів хмельничан. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую