ye-logo.v1.2

У хмельничан з крана потекла руда вода

Суспільство 2119
З кранів вже тиждень тече вода рудого кольору
З кранів вже тиждень тече вода рудого кольору. Фото: надіслали читачі

Люди кажуть, така вода почала текти після ремонтних робіт “Хмельницькводоканалу”.

Читачі сайту “Є” сьогодні, 24 березня, повідомили у редакцію, що в них із крана вже тиждень тече вода рудого кольору. Кажуть, ще 16 березня на Кам'янецькій було відключення водопостачання, після того мають проблеми із водою.

““Хмельницькводоканал” 16 березня виконував якісь роботи, і воду в нашому будинку на вулиці Кам'янецькій відключали на деякий час. Коли водопастачання увімкнули, почала текти вода рудого кольору із специфічним запахом. Як з цієї води варити їсти, чи пити чай? Це не можливо. Ми ж за усе платимо гроші, чому нам надають не якісні послуги”, - зазначає мешканка будинку Тетяна Москальчук.

Як повідомив головний інженер МКП  «Хмельницькводоканал» Станіслав Міхалець, працівники підприємства вже намагались з'ясувати ситуацію, але в багатоквартирний будинок ремонтники не змогли потрапити. Тому вирішенням ситуації займуться вже у понеділок.

“У всіх сусідніх будинках нормальна вода. Ми там ремонтні роботи не проводили. Було просто відключення водопроводу, а потім включення. Але якщо відключення ділянки проводиться, може якийсь час текти така вода. У внутрішньобудинковій мережі, коли тиску нема, а потім пішла вода, то може знятися наліт, який відкладається в трубі. Треба воду спустити і вона піде чиста”, - додає Станіслав Міхалець.

За його словами, воду на аналіз беруть щодня у різних мікрорайонах міста. Працюють за спеціально складеним графіком і щоразу міняють вулиці, де забиратимуть зразки.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую