ye-logo.v1.2

Хмельницьким молодим педагогам презентували кілька освітніх проектів для самореалізації

Суспільство 2125
Хмельничанам презентували кілька освітніх проектів
Хмельничанам презентували кілька освітніх проектів. Фото: надали організатори

Відбулась відкрита дискусія «Якісна освіта. Де її шукати?».

Ще 23 березня у Хмельницькому молоді педагоги зібрались на відкриту дискусію «Якісна освіта. Де її шукати?». Організував зустріч соціальна ініціатива «Хтось не зробить!». На зустрічі представники різніх освітніх проектів презентували свою діяльність і розповіли про можливості для співпраці.

«Учасники мали можливість поспілкуватись із запрошеними гостями, отримати відповіді на питання, обмінятись контактами. Все своє життя людина вчиться, намагається удосконалювати свої навики, пізнавати нове. Не завжди ми знаходимо інформацію про методи, місця, проекти для самоосвіти. На заході ми презентували найкращий досвіт тих, хто завдяки власному бажанню вчитись зміг збудувати власний бізнес та втілити мрії в життя», - зазначають організатори.

Заголом свою дільність презентували кілька освітніх програм. Серед них «Безкоштовні курси української мови» - (м.Київ), відділ рекрутингу та студентської кар'єри УКУ, ТОВ «Тревел Консалт Груп» (м.Хмельницький), Центр інноваційної освіти «ПРО.СВІТ» (м.Львів).

Як зазначають організатори, наприклад, «Безкоштовні курси української мови» мають на меті підвищення загального рівня володіння державною мовою громадянами України з числа тих, які проживають у районах, де звужено сферу вживання української мови. Зараз курси діють у 25 містах України і в цьому списку нажаль поки що немає нашого міста.

А Центр інноваційної освіти «ПРО.СВІТ» творить зміни через розвиток вчителя, адже саме вчитель закладає грунт у формуванні повноцінної особистості, яка може дати волю своєму покликанню. Місія Центру – підсилювати потенціал освітян та освітніх інституцій для розвитку людського потенціалу в суспільстві.

«На нашу думку, ми виконали золоте правило педагогіки: «...те, що можна відчути – треба відчути…» . Тепер справа за молодими педагогами, їх сміливі ідеї можуть втілитись вжиття, бо тепер вони знають хто і що може їм допомогти», - кажуть організатори.

 

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую