ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» без провідних гравців провів матчі в Харкові

Спорт 1726
Якщо в 2 турі, матчі якого пройшли в Хмельницькому, Новатор не здобув залікових очок, то в Харкові виборов один бал
Якщо в 2 турі, матчі якого пройшли в Хмельницькому, Новатор не здобув залікових очок, то в Харкові виборов один бал. Фото: з архіву

Відбулися ігри третього туру другого етапу чемпіонату України в Суперлізі.

До Харкова хмельницький «Новатор» приїхав без багатьох гравців основного складу. Сергій Попов та Олексій Денін вирушили на міжнародні турніри з пляжного волейболу, а Іван Терещук зайнятий життєдіяльністю клубу (він не лише гравець, а й адміністратор команди).

«Вирішили дати відпочити Богдану Середі та Андрію Перепаді. Не брали з собою й Михайла Главчука з Артуром Гандзієм, - каже головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук. – Задіяли в матчах 8 волейболістів і епізодично я задоволений грою командою». Із тих гравців, хто має досвід виступів у Суперлізі були задіяні лише Дмитро Федоренко (через рецидив травми грав на позиції ліберо), Юрій Паласюк та Максим Турик. Зіграв у Харкові навіть тренер «Новатора-2-Прикордонника» Віталій Сосимович, який, між іншим, у всіх трьох матчах був визнаний кращим гравцем у складі хмельничан.

Програвши «Баркому-Кажанам» 3:0, «Новатор» зміг дати бій ВК «Вінниця», поступившись з рахунком 3:2. У заключний день змагань хмельничани виграли першу партію в харківського «Локомотива», але в наступних трьох програли. У підсумку в третьому турі команда здобула одне очко.

Після трьох турів продовжує лідирувати львівський клуб (27 очок), на другому місці йде «Локомотив» (20 очок). Третю позицію посідають вінничани (8 очок), а «Новатор» посідає четверту сходинку (5 очок). Матчі заключного 4 туру пройдуть у Львові 31 березня – 2 квітня.

«Вже зараз зрозуміло, що ми на третьому етапі будемо боротися за бронзові медалі з «Вінницею», - продовжує Роман Олександрович. – Тому дехто з лідерів команди пропустить тур у Львові. Хоча ми ще не визначилися остаточно, маємо на це час».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую