ye-logo.v1.2

На Хмельниччині 15-річний хлопець до смерті побив родичку

Кримінал 2011
Слідчі мають намір сьогодні оголосити йому про підозру
Слідчі мають намір сьогодні оголосити йому про підозру. Фото: lvivexpres.com

Хлопець – круглий сирота і перебував під опікою бабці.

У одному із сіл Дунаєвецького району виявили, що 15-річний хлопець через сварку вбив свою родичку. У Нацполіції області кажуть, що тіло 61-річної жінки з ознаками насильницької смерті в її будинку знайшла сестра, яка мешкала неподалік. 

“Підозра правоохоронців впала на двоюрідного онука загиблої. З перших же слів заплутавшись у своїй версії трагедії, неповнолітній зізнався, що загибель рідної сестри його бабусі – справа його рук. Хлопчина – круглий сирота і перебував під опікою бабці. У вечір трагедії він повертався з сільської кав’ярні після перегляду футбольного матчу. По дорозі додому зайшов до самотньої родички, з якою у нього виникла сварка на побутовому ґрунті”, - додають правоохоронці.

Розлютившись, хлопець накинувся на жінку з кулаками та побив її так, що медики констатували відкриту черепно-мозкову травму та численні переломи черепа. Залишивши пенсіонерку, він втік додому, але по обіді наступного до його оселі вже прийшли працівники поліції.

За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі хлопець затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі мають намір сьогодні оголосити йому про підозру 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую