ye-logo.v1.2

У Дунаївцях 27-річний злодій обікрав свого товариша поки той спав

Кримінал 1628
Ноутбук зловмисник здав у ломбард за 206 гривень, а потім ще й запропонував своїй подрузі викупити його
Ноутбук зловмисник здав у ломбард за 206 гривень, а потім ще й запропонував своїй подрузі викупити його. Фото: hm.npu.gov.ua.uk

Зловмисник зайшов до відчиненої квартири і вкрав ноутбук.

Поліцейським Дунаєвець зателефонував 44-річний житель райцентру і повідомив, що з його квартири зник ноутбук. У Нацполції кажуть, що крадіжку скоїв 27-річний знайомий потерпілого. Техніку зловмисник здав у ломбард.

«Того вечора захмелілий зловмисник ішов від свого друга. Проходячи сходами, молодик згадав, що у цьому ж під’їзді проживає ще один його знайомий. Вирішив і його навідати. Двері квартири виявилися незамкненими. Молодик зайшов всередину, де побачив сплячого господаря, який на його привітання не відреагував. Оглянувши кімнату, хлопцеві на очі потрапив ноутбук, який він вирішив прихопити із собою. Після вчинення крадіжки злодій одразу поїхав у Кам’янець-Подільський до друзів. Там він здав ноутбук в ломбард за 206 гривень, які витратив на випивку», - додають правоохоронці.

Зловмисник зустрів свою подругу і розповів, де можна майже за безцінь купити хороший ноут. Дівчина прислухалась до поради і викупила його, але не довго тішилась вигідним придбанням — ноутбук вилучили правоохоронці. Після проведення експертизи його повернуть власнику.

Матеріали кримінального провадження за частиною 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України з обвинувальним актом вже направлено до суду. Зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді накладення штрафу, громадських або виправних робіт, арешту або позбавлення волі на строк до 3 років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую