ye-logo.v1.2

Із квартири раніше судимого хмельничанина вилучили револьвери, порох та бронежилети

Кримінал 1656
Зловмисник уже встиг перепродати частину викраденої хімії
Зловмисник уже встиг перепродати частину викраденої хімії. Фото: www.pravda.lutsk.ua

Зловмисник також обікрав склад із побутовою хімією.

У Хмельницькому затримали раніше судимого іноземця, який обікрав склад із побутовою хімією. У Нацполіції області повідомляють, що під час обшуку у квартирі зловмисника правоохоронці знайшли ще й два пневматичних револьвери, набої, порох, ножі та три бронежилети. Усе це відправили на експертизу.

“35-річний зловмисник і раніше притягувався до кримінальної відповідальності — обікрав декілька офісів та магазин у Хмельницькому, за що вже відбув покарання. Проте на шлях виправлення чоловік не став. Так, на початку січня він зірвав навісний замок з дверей підвального приміщення, що належить місцевому підприємцю, звідки викрав побутової хімії на 27,5 тисяч гривень: 10 ящиків сухого та 65 відер рідкого прального порошку, а також 6 ящиків зубної пасти”, - додають правоохоронці.

Поліцейські встановили причетність чоловіка до вчинення даного злочину. Як виявилось, він уже встиг перепродати частину викраденої хімії.

Зараз підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі. Йому доведеться відповідати перед законом за частиною 3 статті 185 «Крадіжка» та частиною 1 статті 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Цього разу зловмисник може потрапити за грати на строк до 7 років. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую