ye-logo.v1.2

На Хмельниччині викрили підприємство, яке займалось незаконним видобутком сапонітових глин

Суспільство 1976
Упродовж 2016 року службові особи підприємства займалися незаконним видобутком та реалізацією сапонітових глин
Упродовж 2016 року службові особи підприємства займалися незаконним видобутком та реалізацією сапонітових глин

Державі завдано збитку на загальну суму понад 720 тисяч гривень.

Працівники управління захисту економіки в Хмельницькій області викрили службових осіб одного з підприємств, які займались незаконним видобутком та реалізацією сапонітових глин, чи не єдине родовище яких в Україні знаходиться саме на півночі Хмельниччини.

Як повідомили в прес-службі поліції області, у ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що видобуток корисних копалин здійснювався на землях лісового фонду, що на праві постійного користування належить військовому лісгоспу.

«Внаслідок протиправних дій службових осіб товариства з обмеженою відповідальністю державі завдано збитку на загальну суму понад 720 тисяч гривень», - повідомили в поліції.

За матеріалами працівників управління захисту економіки військовою прокуратурою хмельницького гарнізону відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 240 «Порушення правил охорони або використання надр» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу в розмірі від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую