ye-logo.v1.2

Дизпаливо вкрав, каністри сховав та ледь у тюрму не сів

Кримінал 2180
За крадіжку 60 літрів дизпалива чоловіка покарали умовним терміном
За крадіжку 60 літрів дизпалива чоловіка покарали умовним терміном. Фото: fixon.com.ua

У Теофіполі судили чоловіка, який злив з трактора 60 літрів дизельного паливо.

Отримавши 2,5 роки «умовно» за зберігання та вирощування наркотичних рослин, мешканець Теофіпольського району вже через 11 днів, «заробив» новий термін. Звісно, маючи невідбутий термін покарання, йому дали «оновлений». Щоправда, також із відстрочкою.

Вночі 20 лютого цього року обвинувачений, взявши 5 каністр та гумовий шланг, прийшов до території тракторного парку, яка охоронялася та була огороджена металевим парканом. Через невеликий отвір у паркані проник на територію, де за допомогою гумового шланга у пластикові каністри зілляв із паливного баку трактора «ХТЗ Т-150» 60 л дизельного пального, на суму майже тисяча гривень.

Згодом, чоловік зателефонував знайомому та попросив приїхати до тракторного парку. Знайомому повідомив, що пальне заробив у Теофіполі. Наповнені каністри завезли до товариша і згодом, як встановило слідство, хотів продати. Утім, не встиг. На другий день ці каністри вилучили працівники поліції.

Теофіпольський міськрайонний суд покарав чоловіка 3 роками позбавлення волі з іспитовим терміном на 1 рік. Та, врахововуючи, що той 9 лютого отримав термін за інший злочин, призначив остаточне покарання - 4 роки 2 місяці позбавлення волі з випробувальним терміном 2 роки 8 місяців.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую