ye-logo.v1.2

Судитимуть хмельничанина, який обікрав квартиру рідного брата і підприємство, де працював

Кримінал 1610
Зловживаючи своїм службовим становищем, молодик регулярно викрадав зі складів пінопласт, мінеральну вату, мішки з клеєм та дюбелями, фасадну сітку, а також техніку
Зловживаючи своїм службовим становищем, молодик регулярно викрадав зі складів пінопласт, мінеральну вату, мішки з клеєм та дюбелями, фасадну сітку, а також техніку. Фото: hm.npu.gov.ua

Чоловікові вже оголосили підозру.

 Техніка, будматеріали і золото: хмельничанин обікрав підприємство, на якому працював, та квартиру рідного брата. У поліції кажуть, загальна сума збитку склала близько 62 тисяч гривень. Наразі чоловікові оголошено про підозру у вчиненні 20 крадіжок.

Поліцейські вирахували зловмисника у січні цього року. Чоловік протягом жовтня-грудня 2016 року обкрадав склади однієї із будівельних фірм міста. Зловживаючи своїм службовим становищем, молодик регулярно викрадав зі складів пінопласт, мінеральну вату, мішки з клеєм та дюбелями, фасадну сітку, а також техніку: перфоратори, дрилі і навіть мобільні телефони. Загальна сума збитку склала близько 44 тисяч гривень.

«У ході досудового слідства з’ясувалось, що підозрюваний обікрав ще й квартиру рідного брата, який дозволив злодію тимчасово пожити в нього. З помешкання чоловік виніс фен для сушіння волосся, блендер, ноутбук, електричну м’ясорубку, мультиварку, програматор для газового котла, а також золотий ланцюжок на загальну суму 17 800 гривень», - розповіли правоохоронці.

Хмельничанину доведеться відповідати перед законом згідно ч. 3 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую