ye-logo.v1.2

У міській раді обговорили, коли на «толкучці» будуть парковки, освітлення і дороги

Суспільство 1859
У міськраді  обговорили проблемні питання, що стосувалися створення належних умов для роботи ринків
У міськраді обговорили проблемні питання, що стосувалися створення належних умов для роботи ринків. Фото: з архіву

Уже вирішується питання капітального ремонту вулиці, провулку та проїзду Геологів.

 На хмельницькому ринку цього року планують відремонтувати дорогу, водогін та покращити зовнішнє освітлення на Львівському шосе. Про це йшлося на зустрічі керівництва міста з представниками громадської організації «Асоціація Хмельницьких ринків».

За інформацією міської ради, обговорили проблемні питання, що стосувалися створення належних умов для роботи ринків, а саме: облаштування нових парковок для автомобілів, зовнішнього освітлення, убезпечення дорожнього руху на Львівському шосе, капітального ремонту єдиного в ринковому масиві водогону, омолодження дерев тощо.

Заступник міського голови Володимир Гончарук поінформував керівників ринків про зустрічні кроки міської влади, наголосивши, що допомога у вирішенні проблемних питань надаватиметься у межах її повноважень та реальних можливостей. Зокрема, уже вирішується питання капітального ремонту вулиці, провулку та проїзду Геологів.

«Управління житлово-комунального господарства готує необхідну документацію і ми в середині року, коли буде менше завантаження ринків, спробуємо ці ремонтні роботи виконати задля нормального руху автомобілів і пішоходів, - зазначив Володимир Гончарук. – Паралельно буде піднято питання по ремонту водогону. У другій половині року також плануємо покращити зовнішнє освітлення на Львівському шосе, яке дотичне до ринків, від Фельштинського переїзду до будинку № 14. Але основне – це Стратегія розвитку міста, яку потрібно сформувати. Від вас також має йти ініціатива».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую