ye-logo.v1.2

У Дунаївцях під час святкування дня народження “обчистили” одну із гостей

Кримінал 1830
Один із гостей викрав у іншої запрошеної на свято 2 тисячі гривень з гаманця
Один із гостей викрав у іншої запрошеної на свято 2 тисячі гривень з гаманця. Фото: hm.npu.gov.ua.uk

Із гаманця жінки зникло 2 тисячі гривень.

Під час вечірки з нагоди дня народження один із гостей викрав у іншої запрошеної 2 тисячі гривень з гаманця. У Нацполіції області повідомляють, що правоохоронцям вдалося розкрити злочин за «гарячими слідами».

“На місці події поліцейські встановили, що компанія людей відпочивала у Дунаївцях в місцевому кафе-барі, де святкували день народження. Коли свято було у розпалі, одна з гостей виявила крадіжку грошей. Жінка пояснила, що пішла танцювати, а гаманець залишила на столі. Коли повернулася, грошей у ньому вже не було. Про дану подію вирішила відразу повідомити у поліцію. Правоохоронці встановили зловмисника - 20-річного приятеля доньки іменинниці”, - додають правоохоронці.

Хлопець скористався тим, що гаманець лежав на столі без нагляду. Взяв його, відійшов убік та витяг 2 тисячі гривень, а гаманець повернув на місце.

Наразі матеріали кримінального провадження за частиною 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України з обвинувальним актом вже направлено до суду. Зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді накладення штрафу, громадських або виправних робіт, арешту або позбавлення волі на строк до 3 років.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую