ye-logo.v1.2

Хмельницька облрада віддала місту для АТОвців дві квартири площею понад сотню метрів квадратних

Суспільство 2089
Кому дістанеться дві квартири, стане відомо пізніше.
Кому дістанеться дві квартири, стане відомо пізніше. . Фото: tribuna.pl.ua

Але в міській раді поки не знають кому саме виділять це житло, хоча в області запевнили, прізвища набувачів житла місто надавало.

Депутати Хмельницької обласної ради вчора, під час засідання, проголосували виділення двох квартир для міста, які, за словами Михайла Загородного мають виділити для поранених учасників АТО.

«Ми два рази зверталися і маємо відповідь міської ради, маємо прізвища…Ці квартири, які ми передаємо, будуть надані двом пораненим АТОшникам з багатодітними сім’ями: в одній четверо, а в іншій троє дітей», – поінформував депутатів Михайло Загородний.

Дві квартири, три- та чотири-кімнатні квартири Хмельницька обласна рада отримала у якості пайової участі і 56 голосами депутатів передала їх для міста.

За словами Михайла Загородного, квартири на 3 і 4 кімнати, площею більш як сотня квадратних метрів.

Натомість у Хмельницькій міській раді кажуть, що не знають кому саме будуть виділені ці квартири.

«Рішення про те, кому вони будуть виділенні ще не прийнято, бо раніше планувалося для сім’ї загиблого Колісник та військовослужбовця, який зараз проходить службу за прізвищем Білоцький. Але ж конкретне рішення не приймалося, тому говорити що конкретно Іванову-Петрову-Сідорову не можна. Просили конкретно для цих двох. Але сім’ї Колісника виплатили грошову компенсацію, тому вже квартири їм не буде. Другому, у нього сім’я іх 10 осіб, чи дадуть – невідомо, бо не було рішення жодного. А вже як передадуть ці квартири уже в комунальну власність міста, то вже тоді виконком буде прийматися рішення кому виділяти ці квартири», – розповів Анатолій Коростіль, начальник відділу обліку і розподілу житлової площі Хмельницької міської ради.

Депутати обласної ради також рекомендували міській раді проінформувати про передачу квартир адресатам.

Довідка: Капітан Дан Колісник, спецпризначенець, командир роти 140-го окремого центру спеціального призначення ССО ГШ. Народився у 1989 році. Служив у військовій частині А0661, основним місцем дислокації якої є Хмельницький. Загинув 26 жовтень 2014.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую