ye-logo.v1.2

Робота, оренда, знайомства: що шукають хмельничани в Інтернеті

Суспільство 4212
На хмельниччині найбільше шукають роботу і знайомства
На хмельниччині найбільше шукають роботу і знайомства. Фото: uastudent.com

Читачі сайту "Є" у більшості випадків шукали роботу.

Упродовж трьох місяців цього року у стрічці пошуку загальної сторінки сайту “Є” користувачі найчастіше шукали роботу. Кількість запитів “Робота” і “робота” найбільша. Наступними найчастіше “запитувани” словами читачів «Є» - “Знайомства” та “Оголошення”. Окрім того, шукали матеріали за тегами “шкільна красуня”, “дтп”, “тарифи” та інше.

У спеціальній рубриці “Оголошення” найбільше шукали також роботу. Серед найзапитуваніших професій — швачка, водій, прибиральниця, вантажник, продавець та кухар.

Додамо, що згідно із офіційною статистикою Хмельницького регіонального центру зайнятості, постійний попит існує на працівників сфери торгівлі та послуг (продавець, кухар, офіціант, охоронник, молодша медсестра).

“Також роботодавці шукають трактористів-машиністів с/г виробництва, водіїв столярів, слюсарів-ремонтників, швачок. Крім того, є потреба в робітниках найпростіших професій — підсобні робітники, прибиральники, двірники, вантажники та інші”, - зазначають у центрі зайнятості.

Трохи менше читачі у рубриці “Оголошення” шукали “Знайомства”, та у всіх випадках пошук результату ніякого не дав. Наступними за популярністю були слова-запити “здам”, “оренда” і “масаж”.

Що цікаво, за три місяці цього року, українці найчастіше у пошуковій системі Google шукали соціальні мережі. Тут у топі — російський “Вконтакті”. “Питали у Google” про погоду, Україну, іYouTube. Трохи менше шукали кінофільми і перекладач.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую