ye-logo.v1.2

Хмельничанин виніс з квартири друга техніку і вкрав автомобіль

Кримінал 1436
На вкраденому авто чоловік потрапив в аварію
На вкраденому авто чоловік потрапив в аварію. Фото: hm.npu.gov.ua

Упродовж кількох днів хмельницькі оперативники вирахували зловмисника.

Заночувавши у друга, хмельничанин потім обікрав його. Чоловіки добряче випили і злодій непомітно взяв запасні ключі від квартири. Як розповіли в поліції, вранці чоловіки розпрощалися, після чого потерпілий поїхав до своєї дівчини в інше місто.

Злодій же повернувся до квартири та виніс звідти телевізор, планшет та декілька пляшок елітного алкоголю. Побачив ще й ключі від автомобіля «Опель Астра» та вирішив ними скористатися.

«Злодій здав техніку в ломбард, а на виручені гроші розважався, відвідуючи сауну та попиваючи викрадений елітний алкоголь», - розповіли у поліції.

На викраденому автомобілі зловмисник потрапив у дрібну ДТП, після чого залишив транспортний засіб у найближчому дворі багатоповерхівки. У ході оперативно-розшукових заходів хмельницькі оперативники вирахували зловмисника.

За фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую