ye-logo.v1.2

Пасажири маршрутки, яка потрапила у потрійну ДТП на Хмельниччині, вимагають справедливого розслідування

Суспільство 3869
«Mercedes Sprinter» зіткнувся з «Opel Kadett»
«Mercedes Sprinter» зіткнувся з «Opel Kadett». Фото: надане потерпілим в аварії

На їхню думку, саме водій маршрутки порушив правила і спричинив аварію.

 Постраждалі пасажири маршрутки, яка 19 березня потрапила в ДТП у Ярмолинецькому районі, вимагають справедливого розслідування автопригоди. Їх турбує, що винуватець аварії може уникнути покарання.

За попередньою інформацією правоохоронців, 33-річний житель села Соколівка, керуючи автомобілем «Opel Kadett», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter» під керуванням 29-річного хмельничанина, після чого мікроавтобус допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Sharan», за кермом якого перебував 55-річний житель смт. Ярмолинці.

Як розповів один із пасажирів мікроавтобуса, які також постраждали в аварії, вони бачили, що правила порушував водій «Mercedes Sprinter».

Учасники аварії потрапили в лікарню. Фото: надане пасажиром мікроавтобуса

«Мене цікавить, як розгортаються події. Ми всі хочемо, аби розслідування було справедливим. Цей автобус гнався з великою швидкістю. В аварії травмувалися пасажири: дехто розбив губу, носа. Водія автобуса ті, хто сидів спереду, попереджали, щоб він не гнав. На щастя, ми не перевернулися, бо в автобусі було десь 16 осіб. Найбільше перелякалися ті, хто попереду сидів», - розповів пасажир, який попросив не називати його ім’я та прізвище.

Чоловік додає, що готовий іти в суд, аби відшкодували завдану моральну шкоду. У поліції поки не можуть сказати, хто став винуватцем аварії, адже результатів експертиз поки немає.

«Триває експертиза. Постраждалі перебувають на лікуванні, потім експерти мають встановити ступінь важкості ушкоджень. Підозру ще не вручили нікому», - коментує речниця обласної поліції Інна Глега.

Нагадаємо, по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую