ye-logo.v1.2

У Волочиську п’яний водій на «Мерседесі» протаранив чужий паркан і втік

Суспільство 1814
Поліцейські знайшли автомобіль і водія
Поліцейські знайшли автомобіль і водія. Фото: hm.npu.gov.ua

Менш ніж за півгодини його розшукали патрульні.

 Сьогодні вночі у Волочиську чоловік на «Mercedes Benz» протаранив паркан на господарстві місцевого мешканця, а потім зник у невідомому напрямку.

Поліцейським вдалося знайти порушника менш ніж за півгодини. Правоохоронці на одній із вулиць міста розшукали автомобіль. «Mercedes Benz» був із пошкодженнями, характерними для ДТП.

«34-річного водія перевірили на стан сп’яніння. В крові у нього виявили 1,29 проміле алкоголю. Як з’ясувалось, він не впорався з керуванням і спочатку врізався в електроопору, а потім протаранив паркан, після чого зник з місця події. На щастя, ніхто у цій автопригоді не постраждав», - розповіли у прес-службі поліції.

Водій протаранив паркан

Наразі автомобіль перебуває на штрафмайданчику. На водія склали 3 адміністративні протоколи за статтею 124 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна», статтею 122-4 «Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди» та статтею 130 «Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую