ye-logo.v1.2

“Місто як на долоні” показали у хмельницькому музеї фотомистецтва

Культура 2061
У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрили вставку “Місто як на долоні”
У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрили вставку “Місто як на долоні”. Фото: автора

В обласному центрі презентували фотовиставку Олександра Савенка.

Учора, 6 квітня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкрили вставку “Місто як на долоні”, місцевого фотографа Олексадра Савенка. У експозицію увійшло 52 світлин різних жанрів — про місто і хмельничан.

Олександр Савенко працює у всіх жанрах фотомистецтва. Практикує пейзаж, портрет, стріт-арт, анімалістика, натюрморт але улюбленим все ж таки є репортажне фото. Для автора це перша персональна виставка.

“Вдячний всім хто прийшов на виставку. Мені дуже приємно. Я вирішив зробити цю виставку, бо мені є що сказати і, думаю, настав в для неї час. Хотілося б більше фото показати, але не дозволяють стіни музею”, - зазначив автор свтілин Олександр Савенко.

За його словами, першу фотовиставку він присвячує батькам. Каже, що саме вони терпіли і були свідками всіх його походів з фотоапаратом.

Фотограф зіграв для гостей виставки

“Олександра знаю його дуже давно. Це людина-меломан. Він цікавився сучасною музикою, потім став музикантом-аматором, пізніше займався фотографією для того, щоб фотографувати обкладинки музичних альбомів. З роками це переросло в професійне заняття. У нас була з ним розмова ще у 2007 році, коли Олександр надрукував декілька фотографій 15*20 і підійшов запитати, чи варто йому купувати цифровий фотоапарат”, - розповідає директор музею-студії фотомистецтва Костянтин Жданов.

У експозиції більше 50 світлин

Директор додає, що порадив йому продовжувати фотографувати. Через десять років хмельничани змогли побачити результати цієї роботи - “Місто як на долоні”.

Чимало хмельничан прийшло на відкриття виставки

На фотовиставці світлини різних жанрів

На фото люди у різних іпостасях

Ось такою буває залізниця

Осінній центр Хмельницького

На світлинах представлені усі жителі міста. І тварини також


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую